BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Grattis! Ni har valt kärleken och varandra!

Kanske har ni valt ringar, kläder, menyer, gäster? Dags att välja fotograf!!! Drömmen är förstås att ni kan välja fotografen vars personlighet och portfolio ni älskar!

När ni väljer just mig får ni en engagerad, passionerad och rutinerad fotograf. Min ambition är att ni ska lära känna mig som prisvärd, noggrann och personlig! Er stora dag ska bli fantastisk och era bilder ska spegla känslan mellan er, där och då.

Mitt yrke är min stolthet och jag är glad att kunna ge er det bästa även vad gäller färdiga produkter såsom förstoringar, collage, album etc.

Skräddarsydda paket!?

Eller färdiga lösningar?!

Alla bröllop är unika, alla önskningar och förväntningar ser olika ut. Alla val är oändliga!

Tillsammans sitter vi ner i ett första möte där ni berättar hur just ni vill ha det. Vi pratar tid, plats, stil, tips och trix. Hur vill ni använda era bilder, hur vill ni bevara och visa dem för era barn och barnbarn och för era vänner?

Vi pratar pris / budget, paketlösningar etc. Om tycke uppstår gör vi en bokning och därefter finslipar vi på detaljerna.

Vad händer om vädret ställer till trassel?

Var och när är ljuset bäst?

Oftast träffar jag ”mina” brudpar flera gånger innan bröllopsdagen vilket gör det lättare att få allt att falla på plats.

Oavsett vad ni bokar till slut så ingår det alltid noggranna förberedelser och rekognosering av fotoplatser.

Varje bröllopsfotografering är speciell. Fortfarande efter alla år och hundratals par är det lika pirrigt att plocka ihop kamerautrustningen och kolla väderleksrapporten kvällen innan.

Efter fotograferingen redigeras era bilder för att passa de färdiga produkter ni väljer. Ska det bli album? Tavlor? Instagrambilder? Ibland är det svårt att veta precis vad man vill och då finns jag där för att hjälpa till!

Genom åren har jag arbetat fram olika paketförslag som vi kan utgå från. Men lika ofta blir det en mix utifrån respektive pars önskemål.

Här är några ex. och när ni skickar bokningsförfrågan får ni ta del av en mer utförlig presentation av vad som ingår.

Bröllopsporträtt 6500 kr

Porträtt, vigsel, mingel 13000 kr

Från smink till brudvals 25000 kr

Välkomna att skicka förfrågan om just ert datum!