GRATTIS!!!

Ni har valt kärleken och varandra! Kanske har ni valt ringar, menyer, gäster? Dags att välja fotograf! Drömmen är förstås att kunna välja fotografen vars personlighet och portfolio ni älskar! 

Er stora dag ska bli fantastisk och era bilder ska spegla känslan mellan er, där och då.

Självklart spelar ekonomin roll mitt i allt och kanske vet ni inte riktigt vad ni vill med bilderna eller vad ni får för pengarna. Kom gärna och träffa mig så får ni tips och råd utan bokningskrav. 

Alla bröllop är unika, alla önskningar och förväntningar ser olika ut. Alla val är oändliga! När ni väljer just mig får ni en engagerad, passionerad och rutinerad fotograf. Min ambition är att ni ska lära känna mig som prisvärd, noggrann och personlig!

Mitt yrke är min stolthet och jag är glad att kunna ge er det bästa vad gäller produkter såsom väggförstoringar, album etc.  Jag samarbetar med de bästa i branschen!

Ofta träffar jag er flera gånger innan bröllopsdagen vilket gör det lättare att få allt att falla på plats. 

Vad händer om det regnar? Ska ev barn och brudfölje vara med på porträttfotograferingen? Vem kör? Hämtar blommor? Har koll?

Efter fotograferingen redigeras era bilder för att passa de färdiga produkter ni väljer. Ska det bli album, tavlor, instagrambilder? Ibland är det svårt att veta precis vad man vill och då finns jag där för att hjälpa er!

 

Tack för all tid som du gav oss, tack för alla goda råd, tack för de finaste av bilder och tack för att du hjälpte till att göra vår dag underbar och minnesvärd!
Anna och Tobias

Allt ni behöver!

Här får ni "first look", porträtt, vigsel, gratulationer och gruppbilder!

79
brollopsfotografering

19000 kr

Bröllopsporträtt!

Vackra porträtt enligt era önskemål!

30

8500 kr

Det går förstås fint att lägga till timmar, förstoringar, albumsidor... Allt vad ni önskar! Välkomna att höra av er med frågor!