Bröllopsfotografering !

GRATTIS!!!

Ni har valt kärleken och varandra! Kanske har ni valt ringar, menyer, gäster? Dags att välja fotograf! Drömmen är förstås att kunna välja fotografen vars personlighet och portfolio ni älskar! Den ni har förtroende för.

Er stora dag ska bli fantastisk och era bilder ska spegla känslan mellan er, där och då.

Tillsammans sitter vi ner i ett första möte där ni berättar hur just ni vill ha det. Vi pratar tid, plats, stil, tips och trix.

Hur vill ni använda era bilder? Hur vill ni bevara dem? Hur vill ni visa dem för era barn och barnbarn och för era vänner? Vi pratar pris/budget, paketlösningar etc.

Om tycke uppstår gör vi en bokning och därefter finslipar vi på alla detaljer

 

 

Vad händer om vädret ställer till trassel? Var och när är ljuset bäst? 

Oftast träffar jag ”mina” brudpar flera gånger innan bröllopsdagen vilket gör det lättare att få allt att falla på plats. 

Oavsett vad ni bokar till slut så ingår det alltid noggranna förberedelser och rekognosering av fotoplatser.

Varje bröllopsfotografering är speciell. Fortfarande efter alla år och hundratals par är det lika pirrigt att plocka ihop kamerautrustningen och kolla väderleksrapporten kvällen innan.

 

Efter fotograferingen redigeras era bilder för att passa de färdiga produkter ni väljer. Ska det bli album, tavlor, instagrambilder? Ibland är det svårt att veta precis vad man vill och då finns jag där för att hjälpa er!

Genom åren har jag arbetat fram olika paketförslag som ni kan utgå från. Ofta blir det en mix utifrån respektive pars önskemål.

Alla bröllop är unika, alla önskningar och förväntningar ser olika ut. Alla Val är oändliga! När ni väljer just mig får ni en engagerad, passionerad och rutinerad fotograf. Min ambition är att ni ska lära känna mig som prisvärd, noggrann och personlig!

Mitt yrke är min stolthet och jag är glad att kunna ge er det bästa vad gäller produkter såsom väggförstoringar, album etc. Jag samarbetar med de bästa i branshen!

Tack för all tid som du gav oss, tack för alla goda råd, tack för de finaste av bilder och tack för att du hjälpte till att göra vår dag underbar och minnesvärd!
Anna och Tobias

I alla paket ingår många års erfarenhet och goda råd. Att få med barnen på bild kan vara en utmaning…

I alla paket ingår alltid all planering, rekognosering, bildbehandling och bildvisning.

Utöver det tackkort, album, väggförstoringar, collage,”imagebox”, usb…

Nedan ser ni exempel som kan modifieras personligt för er!

 

Från morgon till kväll!

brud
bröllopsfotograf anna eriksson julita

32000 kr

Porträtt, vigsel, mingel!

79
brollopsfotografering

17000 kr

Bröllopsporträtt!

Här är det fokus på porträtten.  Se detta paket särskilt som ett paket att bygga på. Uppgradera till större album/box?  Eller byt mot tavla/collage till väggen? Tillsammans kommer vi fram till era personliga val!

30

8500 kr

Stäng meny